Laser Alma Beauty Rejuve

– Permanent hårborttagning
– Termolifting
– Borttagning av solfläckar, åldersfläckar.
– Behandling av blodkärl

Harmony Babyrejuve

Harmony Babyrejuve är en unik behandlingsätt som ger huden den omfattande vården som den behöver för att den friska och strålande utseenden. Behandlingar – Blodkärl – Pigmentfläckar – Förlorat hudelastiskset – Hudföryngring – Linjer och rynkor – Rosacea – Erytem – Hemangiom Vår hud behöver vård och du har precis funnit den bästa lösningen. Blodkärl, pigmentfläckar eller den gråa hudnyansen och rynkor låter dig inte sova gott? Harmony Baby Rejuve tar hand om de galant. Med kombinationen av de moderna teknologierna når den huden där du behöver för att ge dig len, frisk och ljus hud.

Dye –PL Technology

Den perfekta lösningen för pigment och blodkärlförnedringar i huden. Den första låg pulserandeljus. Absorberas genom melatonin, hemoglobin och oxyhemoglobin – selektiv fototermolys Huden utsätts inte lika mycket för annat ljusspektrum som gör att behandlingen är säker och det finns mindre risk för biverkningar.

Foto epilering

Foto epilering är en hårborttagningsbehandling med intensiv pulserande ljus som baseras på så kallad selektiv fototermolys. Ordet Fototermolys betyder en selektiv destruktion av vävnader med hjälp av ljusvärme. I foto epileringsbehandlingar använder man sig mest av melatonin och hemoglobin som ljusabsorberingsfaktorer – kromofor.

Effektiv foto epilering

Behandlingens mål är att permanent förstöra de hårstrukturerna som ansvaras för hårväxten. Bara hårstrån som befinner sig i anagen fas kan under laserbehandling förstöras. Anagen fas tid beror på
kroppsområde, hud, ålder och kön, samt hormonfunktion. På huvud finns det till exempel 85-90% hår i anagen fas, medan bikinilinje har bara 20-30%.

Vi behandlar inte vid:

– Bakteriell eller virus infektion
– Hud inflammation
– Graviditet och amning
– Rubbningar av immunologiska systemet
– Isotretinoin (de sista sex månaderna)
– Solbränd hud – Försämrad hud läkning
– Albinism
– Cancer
– Epilepsi
– Användning av ljuskänsliga medel